Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23-12-2019 - ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Η χρονιά για το τμήμα της τοξοβολίας της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας έκλεισε με χαμόγελα ικανοποίησης μετά τον αγώνα Κλειστού Χώρου Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου που διοργάνωσε η Επιτροπή Τοξοβολίας Β. Ελλάδος, στις αθλητικές εγκαταστάσεις Κ.Α.Π.Π.Α. στην Περαία Θεσσαλονίκης την 21-12-2019. Συνολικά από την αποστολή αυτή προστέθηκαν στην συλλογή της Λέσχης μας τρία αργυρά και τρία χάλκινα μετάλλια.
Συγκεκριμένα:
Ο ΗΛΙΑΣ Αλέξανδρος κατατάχτηκε στην 2η Θέση και απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου (RECURVE) Παμπαίδων.
Ο ΣΙΣΚΟΣ Ιωάννης κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου (RECURVE) Εφήβων Α' και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στη πρώτη του συμμετοχή στην κατηγορία.
Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Αχιλλέας κατέλαβε την 3η θέση και επίσης το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου (RECURVE) Εφήβων Β'.
Η ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Γλυκερία κατέλαβε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου(RECURVE) Κορασίδων.
Τις επιτυχίες στις κατηγορίες των παιδιών μας συμπλήρωσε η ΣΙΚΟΥ Άννα η οποία με άριστη εμφάνιση στον πρώτο της αγώνα στην Α' κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου (RECURVE), τιμήθηκε με έπαινο, δεδομένου ότι δεν είχε συμπληρωθεί η κατηγορία της για γίνει απονομή μεταλλίων.
Τέλος, η ΚΕΣΙΔΟΥ Άννα κατέλαβε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου (RECURVE) Γυναικών Β' και ο ΜΑΡΓΑΡΗΣ Κωνσταντίνος επίσης την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Σύνθετο Τόξο (COMPΟUND) Ανδρών Β'.
Στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου (RECURVE) Ανδρών Β' ο ΜΠΟΣΔΕΛΕΚΙΔΗΣ Παντελής κατατάχθηκε 7ος , ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σταύρος 10ος και ΠΑΠΟΥΤΖΗΣ στην 11η θέση.
Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές και όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας η οποία πλέον έχει αποτελέσματα. Το επόμενο διάστημα στις προθέσεις του τμήματος τοξοβολίας είναι η συμμετοχή σε δύο αγώνες Κλειστού Χώρου και προετοιμασία για τον Πανελλήνιο Κλειστού Χώρου.

Για το Δ.Σ.
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου