Τρίτη 9 Απριλίου 2024

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 9-4-2024

Διπλά τα Μετάλλια της Πρακτικής Σκοποβολής για τον ΧΑΤΖΗΛΙΑ

Στους τελευταίους τρείς αγώνες που διεξήχθησαν στο Σκοπευτήριο ΝΑΡΡΕΣ στη Θεσσαλονίκη, από τα Σωματεία ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ και τον ΖΕΥΣ,  ο αθλητής της ΣΑΛ Φλώρινας ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ Κωνσταντίνος βρέθηκε να σεργιανίζει  στη κορυφή της μεγάλης κατηγορίας PRODUCTION .

Μετά την αλλαγή της ηλικιακής κατηγορίας και την ένταξή του στην SENIOR επιβεβαίωσε ότι η εμπειρία είναι ένας από τους παράγοντες της επιτυχίας.Στους παραπάνω αναφερομένους αγώνες συνέλεξε δύο Χρυσά, δύο αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια. Συγκεκριμένα:

24-3-2024  Σκ. Ομ. Θεσσαλονίκης      3η θέση overall  και  2η  senior

31-3-2024  Συλ. Κατ. Βορ. Ελλάδος    2η θέση overall  και  1η  senior

7-4-2024 ΖΕΥΣ                                      3η θέση  overall και  1η senior .

Η παρουσία του στα σκοπευτήρια και οι επιδόσεις του  αποτελούν σημαντικό μέρος της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας και των αθλητών της και  κίνητρο για την συμμετοχή όλων μας σε αγώνες που γίνονται  σε όλη την επικράτεια. Το Δ.Σ. υποστηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο πρωτοβουλίες αθλητών που έχουν σκοπό την προαγωγή του αθλήματος και τη βελτίωσή τους. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Κώστα ο οποίος επιβεβαιώνει με την παρουσία  και το ήθος του όσα πρεσβεύει η ΣΑΛ Φλώρινας  και δίνει στη λέξη ‘’αθλητής’’ τη σωστή διάσταση.

Για την ΣΑΛΦ

ΣΤΑΪΟΣ Σταύρος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου