Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Μια Πρώτη Γνωριμία με τον Προπονητή της Λέσχης στην Πρακτική Σκοποβολή Μούλελη Ηλία

Μούλελης Ηλίας - Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα
Ο κ. Μούλελης Ηλίας είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και υπηρετεί ως Διευθυντής στο Γυμνάσιο-ΛΤ Λαιμού Πρεσπών.
Είναι Απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος ειδίκευσης Φυσικής Αγωγής στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και Επίδοσης. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης του ΤΕΠΑΕΣ του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Η ενασχόληση με την Σκοποβολή άρχισε από το 1993 στο ΤΕΦΑΑ με τα αγωνίσματα Σταθερού Στόχου Πυροβόλων και Αεροβόλων Πιστολιού και Τυφεκίου. Κατά τη Θητεία του στον Στρατό ως εφ. Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων και την τριετή υπηρεσία του στην Ελληνική Αστυνομία, επέδειξε ιδιαίτερες ικανότητες στην χρήση Πολεμικών Τυφεκίων και Πιστολιών.
Το 2010 εγγράφεται ως σκοπευτής στη Μακεδονική Λέσχη Πρακτικής Σκοποβολής «Μέγας Αλέξανδρος» Θεσσαλονίκης και αγωνίζεται στο άθλημα της Πρακτικής Σκοποβολής Όπλων Χειρός. Το 2012 πιστοποιείται ως εκπαιδευτής Σκοποβολής της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στο Μακεδονικό Κύπελλο στις 14/12/2014 και την πρώτη θέση στον Πρωταθληματικό αγώνα Α’ Ζώνης L 2 στην Κοζάνη 5/10/2014. Έχει πληθώρα διακρίσεων σε αγώνες L 1.
Κατατάχθηκε 7ος στο Πρωτάθλημα Α’ Ζώνης για το αγωνιστικό έτος 2014 και τα τελευταία τρία χρόνια έχει συνεχή παρουσία στα τοπικά, περιφερειακά και πανελλήνια πρωταθλήματα και κύπελλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου