Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Κυριακή 06/03/2016 πραγματοποιήθηκε στο σκοπευτήριο της Νέας Νικόπολης Κοζάνης ο πρώτος αγώνας Level 2 του Πρωταθλήματος Α Ζώνης (Μακεδονίας-Θράκης) όπλων χειρός Πρακτικής Σκοποβολής με διοργανωτές τον ΣΟ Κοζάνης και ΣΟ Θεσσαλονίκης. Οι συμμετοχές ανήλθαν περίπου στις 150, ενώ η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχε με 5 αθλητές, οι οποίοι παρά την μικρή εμπειρία τους σε πρωταθληματικούς αγώνες, εκπροσώπησαν επάξια την Φλωρινιώτικη σκοποβολή και κατατάχθηκαν ως εξής:
 1 ΒΟΓΙΝΔΡΟΥΚΑΣ, ΚΩΝ(ΑΡΤΕΜ.ΣΕΡ) GRE
 2 ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ, ΚΩΝ/ΝΟΣ(ΣΟΚΟΖ) GRE
 3 ΜΟΥΛΕΛΗΣ, ΗΛΙΑΣ(ΜΛΠΣ) GRE
18 ΡΟΖΑΣ, ΚΩΝ.(ΣΑΛ ΦΛΩΡ) GRE
23 ΜΟΥΤΣΙΟΣ, ΣΤΑΥΡ(ΣΑΛ ΦΛΩΡ) GRE
27 ΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝ.(ΣΑΛ ΦΛΩΡ) GRE
28 ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ, ΚΩΝ(ΣΑΛ.ΦΛΩΡ) GRE
30 ΚΑΤΣΟΥΤΑΣ, ΚΩΝ(ΣΑΛ ΦΛΩΡ) GRE
35 ΒΕΛΙΑΝΗΣ, ΝΙΚ(ΣΑΛ.ΦΛΩΡ) GRΕ
Ο Φλωρινιώτης σκοπευτής και εκπαιδευτής της ΣΑΛΦ Ηλίας Μούλελης (ΜΛΠΣ) ανέβηκε στο βάθρο καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Η καινούρια σκοπευτική χρονιά ξεκίνησε εξαιρετικά για τους αθλητές της Πρακτικής Σκοποβολής. Τα αποτελέσματα αυτά αντικατοπτρίζουν την συνεχή και μεθοδική δουλειά που γίνεται από την Λέσχη για την ανάπτυξη του αθλήματος της σκοποβολής στη Φλώρινα.
Σύντομα θα είναι έτοιμες οι υποδομές για τη δημιουργία ακαδημιών αναπτυξιακών ηλικιών για τα Ολυμπιακά αθλήματα σταθερού στόχου. Τα αποτελέσματα του αγώνα είναι διαθέσιμα αναλυτικά στο www.shootersis.gr και σε επίσημη ανακοίνωση στο Hellas IPSC Forum ομάδα του facebook.

To Δ.Σ. της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου