Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Δελτίο Τύπου - 21 Νοε 2016

Πανελλήνιος Εφήβων Νεανίδων - ΣΚΟΕ – Juniors Cup - ΟΠΛΩΝ ΧΕΙΡΟΣ - 20/11/2016 ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Στον Πανελλήνιο Εφήβων Νεανίδων πρακτικής σκοποβολής Όπλων χειρός συμμετείχαν οι δύο αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας που πραγματοποιήθηκε από τον σκοπευτικό BUDO στα Ιωάννινα την περασμένη Κυριακή.
Οι Παλιογιάννης Θανάσης και Περιβολάρης Δημήτρης συμμετείχαν σε έναν απαιτητικό σκοπευτικά αγώνα με δύσκολες βολές σε στάδια σχεδιασμένα ώστε να δοκιμάζουν την ατομική τεχνική των αθλητών, την τακτική δυνατότητα επίλυσης σκοπευτικών προβλημάτων αλλά και τις ικανότητες της φυσικής τους κατάστασης.
Ο Θανάσης Παλιογιάννης κατέκτησε την 3η θέση και ο Δημήτρης Περιβολάρης την 5η   στην κατηγορία production Junior. Μεγαλύτερη αξία αποκτούν οι διακρίσεις των νεαρών σκοπευτών από την Φλώρινα εάν αναλογιστεί κανείς το υψηλό επίπεδο των άλλων αθλητών και την μικρή προπονητική ηλικία τους που δεν φτάνει το ένα έτος. Σε κάθε περίπτωση αποτελεί η παρουσία της Λέσχης και σε αυτή τη διοργάνωση, απόδειξη της σοβαρής και με γερά θεμέλια για το μέλλον, δουλειάς που γίνεται.
Στις κατηγορίες overall επί συνόλου δηλαδή των συμμετεχόντων ο Προπονητής της Λέσχης Ηλίας Μούλελης διακρίθηκε για άλλη μία φορά κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο, με γρήγορη, ακριβή και τεχνική εκτέλεση των σταδίων.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σταύρος Στάιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου