Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28-5-2018


Στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Πρακτικής Σκοποβολής, την 26 και 27 Μαΐου 2018, ο Σύλλογος Καταδρομέων Βορείου Ελλάδος διοργάνωσε διήμερο αγώνα Level ΙΙΙ, στο σκοπευτήριο Πενταλόφου.  Η Λέσχη μας εκπροσωπήθηκε με  έξι  αθλητές οι οποίοι σε συνέχεια των άψογων εμφανίσεων τους  ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους.
 Συγκεκριμένα, ο ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας  ο οποίος αγωνίστηκε στην νέα κατηγορία της Πρακτικής Σκοποβολής, PRODUCTION OPTICS κατέλαβε την 1η θέση .
Ο Θανάσης ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ο οποίος αγωνίζεται από την αρχή της χρονιάς στην μεγάλη κατηγορία της PRODUCTION με μια εξαιρετική εμφάνιση κατέλαβε την 2η θέση,  ενώ η ομάδα της ΣΑΛΦ, στην ίδια κατηγορία με τους ΚΑΤΣΟΥΤΑ, ΜΑΡΓΑΡΗ, ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ και ΧΑΤΖΗΛΙΑ  κατέλαβε την 2η θέση. Την αποστολή συμπλήρωσε ο ΡΟΖΑΣ Κωνσταντίνος  ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία STANDARD και κατέλαβε την 18η θέση. 
Iδιαίτερη τιμή επιφύλαξε στον Θανάση ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ ο Πρόεδρος του διοργανωτή  συλλόγου,  Υπ/γος ε.α. ΣΟΥΛΗΣ  Γεώργιος,  ο οποίος τον τίμησε για τις επιδόσεις του στην Πρακτική Σκοποβολή και έκανε ξεχωριστή αναφορά για το ήθος και τον χαρακτήρα του. Η αποδοχή και οι εκδηλώσεις αγάπης του συνόλου των αθλητών και των παραγόντων που συμμετείχαν στον αγώνα, εμπλούτισαν την ήδη γιορτινή ατμόσφαιρα με  αίσθημα υπερηφάνειας και συγκίνησης.    
Για το Δ.Σ.
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου