Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11-12-2018



ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ Ο ΜΟΥΛΕΛΗΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΟΠΛΑ (3GUN)
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Σ.Α.Λ. Φλώρινας ολοκληρώθηκε ο Πανελλήνιος Αγώνας τριών όπλων (3 gun), ο οποίος διοργανώθηκε από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΣΚΟΕ) και τον Αθλητικό Όμιλο Ιωαννίνων ΄΄BUDO΄΄, την 8 και 9 -12-2018 στα Ιωάννινα. Σε έναν αγώνα άρτια διοργανωμένο διοικητικά, ο ΄΄BUDO΄΄ εξασφάλισε την ομαλότητα της διαδικασίας και την σωστή απόδοση των αποτελεσμάτων.
Ο αθλητής της ΣΑΛΦ Ηλίας Μούλελης αξιοποιώντας την εμπειρία του, τις ικανότητες, τις δεξιότητες και σε συνδυασμό με τις προπονητικές συνθήκες του συλλόγου μας κατάφερε να βρεθεί στο πρώτο σκαλί του βάθρου και στην Σκοπευτική κορυφή της Ελλάδος για το αγώνισμα του 3 gun συναγωνιζόμενος με  αθλητές με επίσης υψηλό επίπεδο. Απέσπασε το χρυσό μετάλλιο και τιμήθηκε με το μετάλλιο PRESIDENT της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκοποβολής (IPSC).
Ηλίας Μούλελης:
Ο αγώνας τριών όπλων ή 3 gun είναι το δέκαθλο της πρακτικής Σκοποβολής όπου οι σκοπευτές αγωνίζονται για 2 ή τρεις ημέρες με πιστόλι, λειόκανο και ραβδωτό τυφέκιο. Νικητής αναδεικνύεται εκείνος ο οποίος αθροιστικά θα εμφανίσει τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι απαιτήσεις είναι πολλαπλές και εξειδικευμένες, αφού οι αθλητές εκτός από τον ειδικό εξοπλισμό οφείλουν να είναι προετοιμασμένοι τεχνικά και σκοπευτικά, τακτικά, πνευματικά και σωματικά. Καταλυτική η συμβολή των εταιρειών KALKANTZAKOS PROSYSTEM και DIANA AMUNNITION που στηρίζουν την προσπάθειά μου μαζί με την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας.
Για το   Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου