Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14-05-2019

Στις 11 και 12 Μαΐου 2019 τρεις αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας εκπροσώπησαν επάξια τον σύλλογο στον διεθνούς χαρακτήρα αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής όπλων χειρός «ASCLIPIOS CUP 2019», που διοργανώθηκε από την Ελληνική Λέσχη Πρακτικής Σκοποβολής  στα Ζεστά Νερά του Λαγκαδά με περισσότερους από 250 αθλητές  προερχόμενους από Βέλγιο, Σερβία, Βουλγαρία, Ολλανδία, Εσθονία, Ισραήλ και Ελλάδα. Ήταν ένας αγώνας γρήγορος με ενδιαφέρουσες σκοπευτικές και τακτικές προκλήσεις, άριστα οργανωμένος.
Στο αγωνιστικό μέρος ο Θανάσης Παλιογιάννης νίκησε στην κατηγορία PRODUCTION OVERALL, παρά τον σκληρό συναγωνισμό και το υψηλό επίπεδο των αντιπάλων. Ο Ηλίας Μούλελης κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία PRODUCTION OPTICS OVERALL, πίσω από τον Βούλγαρο πρωταθλητή Alexander Koussev και η Κροκαροπούλου Αντωνία κατέλαβε επίσης τη δεύτερη θέση στην υποκατηγορία  PRODUCTION  LADIES.
Ήταν ο πρώτος μεγάλος αγώνας της χρονιάς στον οποίον συμμετείχαν οι τρεις αθλητές του Συλλόγου και κατάφεραν να είναι και οι τρεις στο βάθρο. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι έως το τέλος της προετοιμασίας πριν τον Πανελλήνιο στα τέλη Ιουνίου, οι αθλητές της Λέσχης μας θα είναι στην κατάλληλη φόρμα για ακόμα υψηλότερες επιδόσεις. Ειδικότερα, οι Παλιογιάννης και Μούλελης, οι οποίοι συμμετέχουν με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Σερβία τον Σεπτέμβριο, έχουν μπροστά τους αρκετή και σοβαρή δουλειά προκειμένου να επιτύχουν τις επιθυμητές επιδόσεις.
Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους Αθλητές της ΣΑΛ Φλώρινας οι οποίοι με τις επιδόσεις και το ήθος τους συνέβαλλαν στο γεγονός η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας να καταταγεί στους καλύτερους συλλόγους της χώρας.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου