Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11-6-2019


Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 από τον Αθλητικό Σκοπευτικό Όμιλο Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε στο σκοπευτήριο Νάρρες Πενταλόφου ο δεύτερος Πρωταθληματικός αγώνας πρακτικής σκοποβολής της Α’ Ζώνης LEVEL II. Από την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας  συμμετείχαν στον αγώνα δεκατρείς αθλητές. Ο αγώνας ήταν απαιτητικός και διεξήχθη σε ακραίες καιρικές συνθήκες.
Ο Παλιογιάννης Αθανάσιος κατέκτησε την 1η  θέση στην μεγάλη κατηγορία PRODUCTION overall και την 1η θέση στην υποκατηγορία junior και απέσπασε δύο χρυσά μετάλλια. Ο Μούλελης Ηλίας ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου και φόρεσε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία PRODUCTION optics. Στην  κατηγορία PRODUCTION  ο Χατζηλίας Κ. κατατάχθηκε στην 17η , ο Μούτσιος Σ. στην 18η, ο ο Κατσούτας Κ. στην 22η, ο Περιβολάρης Χ. στην 25η, ο Μάργαρης Κ. στην 26η, η Κροκαροπούλου στην 30η  (2η στην υποκατηγορία ladys), η Ευαγγέλου Χριστίνα στην 38η, o Βέργος Κ. στην 39η,  ο Στάϊος Ν. στην 55η και ο Μαυρουδής Χ. στην 64η θέση.  Στην κατηγορία STANDARD Ρόζας Κ. κατατάχθηκε στην 23η θέση.
Τέλος στο ομαδικό της PRODUCTION η ΣΑΛΦ με τους Παλιογιάννη, Μούτσιο, Χατζηλία και Κατσούτα κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Το Δ.Σ. της ΣΑΛ Φλώρινας συγχαίρει όλους τους αθλητές της Λέσχης για την αγωνιστική επίδοση τους αλλά και για την πολυπληθή παρουσία τους στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Πρακτικής Σκοποβολής.
Για το Δ.Σ.
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου