Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26-8-2019Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Πρακτικής Σκοποβολής που θα διεξαχθεί την 9-9-2019 στο Βελιγράδι της Σερβίας, οι αθλητές της Λέσχη μας ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ Αθανάσιος και ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας αγωνίστηκαν την 25-8-2019 στον αγώνα LEVEL III "Karditsa Cup 2019". Ο ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ αγωνίστηκε στην κατηγορία PRODUCTION και κατέλαβε την 1η  θέση, ενώ ο ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία PRODUCTION OPTICS. Αξιοπρεπή παρουσία στον υψηλού επιπέδου αγώνα είχε η αθλήτρια της Λέσχης μας ΚΡΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Αντωνία η οποία κατατάχθηκε στην 10η θέση της κατηγορίας PRODUCTION.
Υπενθυμίζεται ότι οι ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΟΥΛΕΛΗΣ θα αγωνιστούν στο Βελιγράδι στελεχώνοντας την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος στην οποία εντάχθηκαν βάσει της επίδοσής τους στο πρωτάθλημα του 2018.
Το Δ.Σ. και οι Αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας τούς συγχαίρουν για ακόμη μια φορά για τις επιδόσεις τους και τούς εύχονται καλή δύναμη στην επόμενο αγώνα - πρόκληση.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου