Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 02-02-2020 - Κοπή Βασιλόπιτας



Σε οικογενειακό κλίμα εξελίχθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας  της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας το Σάββατο 1-2-2020 στο "Κτήμα Τριανταφυλλίδη".
Στην εκδήλωση, με απόφαση του Δ.Σ., τιμήθηκαν για τη συμμετοχή τους με την Εθνική Ελλάδος  στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο 2019 Πρακτικής Σκοποβολής, οι Αθλητές ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ Αθανάσιος, ο οποίος διακρίθηκε με την ομάδα της PRODUCTION JUNIOR που κατέλαβε την 2η θέση και  ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας, ο οποίος αγωνίστηκε την κατηγορία PRODUCTION OPTICS.
Με την ίδια απόφαση τιμήθηκαν όλοι οι ανήλικοι αθλητές όλων των τμημάτων (Πρακτικής Σκοποβολής, Τοξοβολίας και Σταθερού στόχου αεροβόλων όπλων), για την παρουσία τους στην ΣΑΛ Φλώρινας και τις επιδόσεις τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. ΒΟΣΔΟΥ Σωτήριος, ιδρυτικό μέλος της Λέσχης μας , ενώ τον Δήμαρχο Φλώρινας εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι  κ. ΔΟΥΜΤΣΗΣ Νικόλαος και ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό και έκαναν τις απονομές στους Πρωταθλητές μας.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να έρθουν σε επαφή όλοι οι αθλητές και κυρίως οι μικροί  μας αθλητές  και να γνωρίσουν οι γονείς το περιβάλλον στο οποίο εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους.  Εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος  της Λέσχης ΣΤΑΪΟΣ Σταύρος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά, υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες το 2020 τόσο στους αθλητές όσο και στις οικογένειές τους.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ταμία της Λέσχης ΜΑΡΓΑΡΗ Κωνσταντίνο για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης και στους αδερφούς Τριανταφυλλίδη για το περιβάλλον και τη μουσική που εξασφάλισαν και κράτησαν μικρούς και μεγάλους  στην πίστα, με επιτυχίες  των 80's, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
   
Για το   Δ.Σ.
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου