Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4-7-2020 - ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΕπανεκκίνηση μετά την αναστολή λόγω πανδημίας των αθλητικών δραστηριοτήτων και για το αγωνιστικό μέρος της Τοξοβολίας της Σ.Α.Λ. Φλώρινας με τη συμμετοχή τριών αθλητών στον αγώνα τοξοβολίας ανοιχτού χώρου που διοργάνωσε την 28-6-2020 ο Σύλλογος Κατερίνης "ΑΡΧΕΛΑΟΣ" στη Νέα Χράνη Πιερίας.
Στην κατηγορία Αναπτυξιακό Γυναικών Ολυμπιακού Τόξου 30Μ η ΤΣΩΤΣΟΥ Ελένη κατέλαβε την θέση και στην κατηγορία Αναπτυξιακό Σύνθετο Ανδρών 30Μ o ΜΑΡΓΑΡΗΣ Κωνσταντίνος κατατάχθηκε στη 2η θέση. Η ΚΕΣΙΔΟΥ Άννα στην κατηγορία  Ολυμπιακού Τόξου γυναικών Β' 70Μ αγωνίστηκε μόνη χωρίς ανταγωνισμό αφού δεν συμπληρώθηκε κατηγορία.
Επόμενη πρόκληση για τη ΣΑΛΦ είναι η διοργάνωση του  αγώνα Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου  για όλες τις κατηγορίες τόξων και ηλικιών "LYNX 2020" που θα διεξαχθεί την 22 και 23 Αυγούστου 2020 στο Στάδιο Ποδοσφαίρου στο ΔΑΚ Φλώρινας με αθλητές από όλη τη χώρα.
Επισημαίνεται  επίσης ότι οι προπονήσεις  γίνονται  κανονικά σύμφωνα με τις οδηγίες  της ΓΓΑ της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή το απόγευμα στο Γήπεδο του ΤΕΙ Φλώρινας.

Για το Δ.Σ.

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου