Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΟΠΛΩΝ ΧΕΙΡΟΣ 2015 13-14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ο σημαντικότερος αγώνας του αγωνιστικού έτους 2014 – 2015 της Πρακτικής Σκοποβολής όπλων χειρός θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στα Ιωάννινα. Διοργανωτής είναι ο όμιλος Πρακτικής Σκοποβολής Ιωαννίνων BUDO και το αποτέλεσμα αναμένεται εξαιρετικό. Οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές από την Ρόδο και Κρήτη έως τον Έβρο και την Ήπειρο θα βρίσκονται εκεί. Άκρως ενδιαφέρουσες είναι και οι διεθνείς συμμετοχές από πολλά ευρωπαϊκά κράτη με εξέχουσα συμμετοχή του Ισπανού πρωταθλητή Ευρώπης Eduardo De Cobos.
Γενικότερα το επίπεδο του Πανελληνίου είναι εφάμιλλο ενός ευρωπαϊκού αγώνα τόσο σε διοργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο Φλωρινιώτης αθλητής και εκπαιδευτής της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας Ηλίας Μούλελης (ο οποίος αγωνίζεται με την ΜΛΠΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Θεσσαλονίκης) θα συμμετάσχει στον Πανελλήνιο, κλείνοντας έτσι μία χρονιά με πολύ καλή παρουσία στο Πρωτάθλημα της Α’ Ζώνης και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Μία καλή παρουσία στον Πανελλήνιο στα Ιωάννινα θα επισφραγίσει την πολύ καλή φετινή πορεία του. Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας εύχεται στον εκπαιδευτή της καλά αποτελέσματα και το πιο σημαντικό καλό ξεκίνημα στην διάδοση της Πρακτικής Σκοποβολής στην Φλώρινα.
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου