Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Δελτίο Τύπου : Πανελλήνιος Όπλων Χειρός 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΟΠΛΩΝ ΧΕΙΡΟΣ, 13-14/06/2015 ΙΩΑΝΝΙΝΑ

 Στις 13 και 14 Ιουνίου 2015 στη πόλη των Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε ο Πανελλήνιος αγώνας πρακτικής σκοποβολής όπλων χειρός με διεθνή συμμετοχή. Συνολικά 250 σκοπευτές όλων των κατηγοριών αγωνιστήκαν  σε μία διοργάνωση, η οποία κατά γενική ομολογία ήταν Ευρωπαϊκού επιπέδου όσον αφορά στο αγωνιστικό και οργανωτικό κομμάτι. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του παγκοσμίου επιπέδου Ισπανού πρωταθλητή Eduardo Abreu De Cobos, νικητή του αγώνα στην κατηγορία Production.
Ο Φλωρινιώτης αθλητής Ηλίας Μούλελης που αγωνίζεται με την ΜΛΠΣ «Μέγας Αλέξανδρος» και εκπαιδευτής της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας κατετάγη 14ος στο διεθνές κομμάτι του αγώνα, ενώ όσον αφορά στην κατάταξη του Πανελληνίου κατέκτησε την 11η θέση στην κατηγορία Production και καθιερώνεται με αυτόν τον τρόπο στους καλύτερους αθλητές της πρακτικής σκοποβολής στην Ελλάδα.
Στόχος του νεοσύστατου σκοπευτικού σωματείου μας (Σ.Α.Λ.Φλώρινας) είναι η αξιοποίηση των γνώσεων, της εμπειρίας και του επιστημονικού υπόβαθρου ώστε να δημιουργηθούν γρήγορα Ακαδημίες οι οποίες θα στελεχώνονται από νέους αθλητές στα αεροβόλα όπλα και η εξέλιξη αθλητών πρακτικής σκοποβολής.
Τα αποτελέσματα του αγώνα είναι διαθέσιμα αναλυτικά στο www.shootersis.gr και σε επίσημη ανακοίνωση στο Hellas IPSC Forum ομάδα του facebook.
To Δ.Σ. της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου