Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το Δ.Σ. της Σ.Α.Λ.Φ. ανακοινώνεται ότι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τις δραστηριότητές μας από Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015.
Συγκεκριμένα:
Την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Φαίδων» θεωρητικά μαθήματα τόσο για τα παλιά, όσο και για μέλη που γράφτηκαν πρόσφατα, με τα αντικείμενα, ΄΄Μέτρα ασφάλειας΄΄, ΄΄τεχνική και κανονισμοί΄΄.
Η παρακολούθησή τους είναι υποχρεωτική για όλα τα μέλη προκειμένου να προχωρήσουν στις προπονήσεις επί του πεδίου. Θα τηρηθεί λίστα παρακολούθησης.
Θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις Dry Shooting.
Θα γίνει ενημέρωση από το Δ.Σ. και τον Πρόεδρο του Συλλόγου σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Λέσχης, διεξαγωγή προπονήσεων και άλλα σημαντικά θέματα.
Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώσουν, με σχόλιό τους, ότι έλαβαν γνώση και αν θα συμμετέχουν στα θεωρητικά μαθήματα. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις οι οποίες θα συμβάλλουν στην κατάρτιση του προγράμματος εκπαιδευσης.
Κατά τη συνάντηση θα ανακοινωθεί η ημέρα και η ώρα των προπονήσεων, οι οποίες θα καθοριστούν σύμφωνα με τις συμμετοχές των μελών.
Επισημαίνεται ότι για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της προπόνησης απαραίτητη προϋπόθεση είναι παρακολούθηση από όλους των θεωρητικών μαθημάτων.
Ανάλογες συναντήσεις θα επαναληφθούν εφ' όσον απαιτηθεί.
ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου