Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24 ΜΑΪΟΥ 2016

Στον διασυλλογικό αγώναv Level 1 έξι σταδίων που διοργανώθηκε από τον Σ.Ο. Κοζάνης στο σκοπευτήριο της Νέας Νικόπολης συμμετείχαν οι αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας, με πολύ καλή απόδοση. Ο διοργανωτής σύλλογος αφιέρωσε τον αγώνα στην μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Οι αθλητές της Λέσχης κατατάχθηκαν ως εξής: Μούτσιος Σ. 5ος, Κατσούτας Κ. 7ος, Παλιογιάννης Α. 9ος στην γενική και 1οςJunior, Ρόζας Κ. 11ος, Χατζηλίας Κ. 12ος, Τικόπουλος Κ. 13ος, Ψαρράς Η. 14ος, Χρηστίδης Α. 16ος, Τζώτζης Ε. 18ος, Βελιάνης Ν. 19ος, Παπάζογλου Α. 20ος, Περιβολάρης Χ. 21ος, Ευαγγέλου Χ. 30η.
Ο  Παλιογιάννης στον δεύτερό του αγώνα έδειξε άλλη μία φορά ότι η Πρακτική σκοποβολή τού «πάει» και έφυγε  από την Νικόπολη με κύπελλο στα χέρια της κατηγορίας Junior, μαζί με τον εκπαιδευτή της Λέσχης Ηλία Μούλελη (ΜΛΠΣ), ο οποίος ήταν ο νικητής της κατηγορίας Production, με ελάχιστη διαφορά από τον δεύτερο, αθλητή του Σ.Ο. Κοζάνης Τσολακίδη Κώστα. Η Ευαγγέλου Χριστίνα ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο και ήταν 2η στην κατηγορία Ladies. Οι Φλωρινιώτες σκοπευτές επέστρεψαν με δύο κύπελλα, δύο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο στις αποσκευές τους, αποδεικνύοντας ότι οι διακρίσεις στην Πρακτική σκοποβολή της Φλώρινας ήρθαν για να μείνουν.
Την αποστολή συνόδεψε ο Πρόεδρος της Λέσχης, αναλαμβάνοντας όλες τις υποχρεώσεις της υποστήριξης των αθλητών ως προς τον εξοπλισμό και τα διαδικαστικά θέματα.
Τα συνολικά αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο www.shootersis.gr1 σχόλιο: