Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 6 ΙΟΥΝ 2016

Την Κυριακή 05/06/2016 ο Σύλλογος Καταδρομέων Βορείου Ελλάδος διοργάνωσε τον Level 2 πρωταθληματικό αγώνα Α’ Ζώνης στην Θεσσαλονίκη. Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχε με 10 αθλητές. Η διοργάνωση κρίνεται επιτυχημένη με στάδια που παρουσίαζαν ενδιαφέρον, ποικιλία και δυσκολία.
Στην κατηγορία production, όπου αγωνίστηκαν οι αθλητές της Σ.Α.Λ.Φ., οι συμμετοχές ανήλθαν στις 74. Η κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής στα γενικά αποτελέσματα:
Κατσούτας 21ος, Μούτσιος 22ος, Παλιογιάννης 23ος, Ρόζας 24ος, Στάιος 26ος, Ευαγγέλου 36η, Βελιάνης 38ος, Τζώτζης 43ος, Συγκελάκης 45ος, Δημητριάδης 47ος. Ο Παλιογιάννης στην υποκατηγορία Junior κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και το ίδιο κατάφερε η Ευαγγέλου στην υποκατηγορία Ladies. Οι δύο αυτές διακρίσεις σε συνδυασμό με την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη του εκπαιδευτή της Λέσχης Ηλία Μούλελη (ΜΛΠΣ) έστεψαν με απόλυτη επιτυχία την αποστολή. Ο αγώνας ως πρωταθληματικός προσμετράται στην γενική κατάταξη της Α’ Ζώνης (Μακεδονία - Θράκη).
Ο διοργανωτής Σύλλογος Καταδρομέων Βόρειου Ελλάδος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Σταύρο Στάιο για την μαζική και δυναμική παρουσία της Σ.Α.Λ. Φλώρινας, εξαίροντας τη γρήγορη ανάπτυξη της Λέσχης και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των αθλητών της.
Ακόμη μία φορά το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και τον εκπαιδευτή για τις συνεχείς επιτυχίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου