Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6 ΙΟΥΛ 2016

Στον διεθνή αγώνα πρακτικής σκοποβολής Karditsa Cup 2016 συμμετείχε ο εκπαιδευτής της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας Ηλίας Μούλελης και κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας production.
Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Σκοπευτικό Όμιλο Καρδίτσας με τον Στέφανο Χαιρόπουλο να σχεδιάζει και να υλοποιεί εξαιρετικά στάδια με υψηλές απαιτήσεις και πολλούς κινητούς στόχους. Στον αγώνα συμμετείχαν εκτός από τους Έλληνες, αθλητές από Σερβία, Ουγγαρία, Ρουμανία με υψηλό επίπεδο.
Νικήτρια της κατηγορίας production ήταν η Jelena Savcovic (SRB), η οποία σε μεγάλη φόρμα από το extreme Euro Open, όπου ήταν τρίτη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο δεν άφησε περιθώρια για αμφισβήτηση. Δεύτερος ο Γιάννης Κουλέτσης της Κορίνθου σαφώς εμπειρότερος αθλητής, με μικρή διαφορά από τον τρίτο Ηλία Μούλελη. Εκτός αποτελεσμάτων έμεινε ο Κων/νος Ράγιας των Ιωαννίνων και μέλος της Εθνικής Ομάδας με DQ (disqualification). Στον αγώνα παραβρέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας κ. Βασίλης Καραπιπέρης, τονίζοντας τα οφέλη της ενασχόλησης των επαγγελματιών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας με την πρακτική σκοποβολή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης συγχαίρει τον εκπαιδευτή της ΣΑΛΦ για τη διεθνή διάκρισή του και με χαρά ανακοινώνει την επικείμενη μεταγραφή του από τη Μακεδονική Λέσχη Πρακτικής Σκοποβολής της Θεσσαλονίκης στην Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας. Καλωσορίζει τον Ηλία στο «σπίτι» του με την ευχή να συνεχίσει να μεταλαμπαδεύει εμπειρία και επιστημονική γνώση, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στη γέννηση του αθλήματος της σκοποβολής στη Φλώρινα.
Στις 17 Ιουλίου 2016 η ΣΑΛΦ σε συνδιοργάνωση με τον Σκοπευτικό Όμιλο Πέλλας προγραμματίζει αγώνα πρακτικής σκοποβολής Level 1 στο σκοπευτήριο Μεσημερίου Έδεσσας.
Για το ΔΣ της ΣΑΛΦ
Ο Πρόεδρος - Σταύρος Στάιος 
Ο Γενικός Γραμματέας - Γεώργιος ΜπάροςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου