Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19-07-2016

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συνδιοργάνωση της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας και του Σωματείου Πρακτικής Σκοποβολής Πέλλας και ο αγώνας Level 1 που πραγματοποιήθηκε στο σκοπευτήριο Μεσημερίου στις 17-07-2016. Οι συμμετοχές των αθλητών ανήλθαν περίπου στις 90 και σύλλογοι από όλη τη βόρεια Ελλάδα τίμησαν με τη παρουσία τους την Σ.Α.Λ.Φλώρινας.
 Όσον αφορά στο οργανωτικό κομμάτι η συμβολή των νέων κριτών της ΣΑΛΦ ήταν καθοριστική με τον αγώνα να διεξάγεται ομαλά με μεγάλο ενδιαφέρον και συναγωνισμό. Άλλη μια φορά οι αθλητές της Φλωρινιώτικης σκοποβολής παρουσίασαν βελτίωση στα αποτελέσματα με τον Μούτσιο Σ. να καταλαμβάνει στα Overall την 7η θέση, τον Παλιογιάννη Α. να κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στα Junior και την Ευαγγέλου Χ. να κερδίζει ένα ακόμα χρυσό στις Ladies. Οι πολύ καλές θέσεις συνεχίστηκαν με τους: Ρόζας Κ. 11ος, Παλιογιάννης Α. 12ος, Χατζηλίας Κ. 13ος, Κατσούτας 17ος, Παπάζογλου Α. 20ος, Κοΐδης Ν. 21ος, Βελιάνης Ν. 25ος, Τζώτζης Ε. 27ος, Κοστόπουλος Α. 28ος, Ευαγγέλου Χ. 30η, Χριστίδης Α. 34ος, Τικόπουλος Ε. 35ος, Τικόπουλος Κ. 44ος και Δημητριάδης Δ. 51ος. Δεν ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι Μούλελης και Μάργαρης, οι οποίοι αποκλείστηκαν με DQ.
Την προηγούμενη και την επόμενη μέρα του αγώνα πραγματοποιήθηκε σεμινάριο για προχωρημένους αθλητές της ΣΑΛΦ από  εκπαιδευτή της Σκοπευτικής Ακαδημίας Αττικής με ουσιαστική συμβολή στην βελτίωση του σκοπευτικού επιπέδου των Φλωρινιωτών σκοπευτών.
Οι δραστηριότητα της ΣΑΛΦ διακόπτεται λόγω καλοκαιριού και θα συνεχίσει μετά την 21-8-2016 με την έναρξη προπονήσεων για τον Πανελλήνιο αγώνα Level 3 που θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη στις 14 Σεπτεμβρίου 2016.


Ο Πρόεδρος - Σταύρος Στάιος 

Ο Γενικός Γραμματέας - Γεώργιος Μπάρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου