Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 19/9/2016

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχε με πέντε αθλητές στον Πανελλήνιο όπλων χειρός πρακτικής σκοποβολής, που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2016 στο σκοπευτήριο Νικόπολης. Διοργανωτές ήταν ο ΣΟ Κοζάνης και η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος. Ο αγώνας τόσο από διοργανωτική άποψη, όσο και από αθλητικές επιδόσεις είχε υψηλό επίπεδο. Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 220 αθλητές, ενώ στην κατηγορία production όπου αγωνίστηκαν οι αθλητές της Φλώρινας οι συμμετοχές ανήλθαν στις 120. 
Τα αποτελέσματα των σκοπευτών της ΣΑΛΦ παρά το γεγονός ότι η διάρκεια της λειτουργίας του συλλόγου δεν έχει συμπληρώσει ένα έτος, ήταν εντυπωσιακά. Την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Παλιογιάννης Θ. ο οποίος κατατάχθηκε στην 34η θέση overall και 4η Junior.  Ο Μούτσιος Σ. ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 35η θέση. Ακολούθησε ο Χατζηλίας Κ. στην 50η θέση, ο Κατσούτας Κ. στην 56η και ο Ρόζας Κ. στην 57η. Ο εκπαιδευτής της ΣΑΛΦ Μούλελης Η. απέδειξε σε ένα ακόμα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ότι ανήκει στα καλύτερα πιστόλια της Ελλάδας και κατατάχθηκε στην 17η θέση overall (71%) και 13ος (82%) ανάμεσα στους Έλληνες αθλητές. Νικητής αναδείχθηκε ο Artem Sacharov (BUL) overall και Πανελληνιονίκης ο Γρηγορίου Γρηγόρης (ΑΣΟΛΠ) 3η θέση overall. Οι διεθνείς συμμετοχές ήταν από Βουλγαρία, Ρωσία, Σερβία ενώ συμμετείχε και ένας αθλητής από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Πρόεδρος της ΣΑΛΦ Στάιος Σταύρος, ο οποίος αποτελεί την κινητήριο δύναμη της Φλωρινιώτικης Σκοποβολής, κυριολεκτικά ευρισκόμενος παντού στο σκοπευτήριο.
Ο επόμενος αγώνας με μαζική παρουσία της Φλωρινιώτικης σκοποβολής θα είναι στις αρχές του Οκτώβρη για το πρωτάθλημα Α Ζώνης (Μακεδονία – Θράκη).

Το ΔΣ της ΣΑΛΦΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου