Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΖΩΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ, ΟΠΛΩΝ ΧΕΙΡΟΣ - 16/10/2016 ΚΟΖΑΝΗ


Στον πρωταθληματικό αγώνα όπλων χειρός πρακτικής σκοποβολής αγωνίστηκαν τα μέλη της Αθλητικής Σκοπευτικής Λέσχης Φλώρινας στις 16 Οκτωβρίου 2016 στο σκοπευτήριο της Νέας Νικόπολης Κοζάνης. Ο αγώνας διοργανώθηκε από το ΣΟ Κοζάνης με μεγάλη επιτυχία.
Η ΣΑΛΦ είχε την μεγαλύτερη παρουσία και συμμετείχε με 14 σκοπευτές οι οποίοι σημείωσαν εξαιρετικά αποτελέσματα συναγωνιζόμενοι τους καλύτερους της Α’ Ζώνης (Μακεδονία Θράκη). Η κατάταξη των Φλωρινιωτών σκοπευτών έχει ως εξής:
7ος Μούτσιος, 9ος Παλιγιάννης, 11ος Χατζηλίας, 13ος Ρόζας, 14ος Κατσούτας, 19ος Δαϊκόπουλος, 20η Ευαγγέλου, 21ος Μάργαρης, 26ος Τικόπουλος Κ., 31ος Παπάζογλου, 32ος Χρυσοχοΐδης, 33ος Τικόπουλος Ε., 42ος Συγκελάκης.
Νικητής στους Junior ακόμη μία φορά ήταν ο Παλιογιάννης Θ. και η Ευαγγέλου Χ. ήταν δεύτερη στις Γυναίκες. Ο εκπαιδευτής της ΣΑΛΦ Μούλελης Η. κατέκτησε την τρίτη θέση στον αγώνα.
Με τον τελευταίο πρωταθληματικό αγώνα της Α’ Ζώνης ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα όπλων χειρός για το αγωνιστικό έτος 2016 – 2017. Στην τελική κατάταξη πρωταθλήματος Α’ Ζώνης Η ΣΑΛΦ έχει να παρουσιάσει δύο μεγάλες διακρίσεις: την τρίτη θέση στην γενική κατάταξη του Μούλελη και την πρώτη θέση στην κατηγορία junior του Παλιογιάννη. Επιπρόσθετα στην γενική κατάταξη του Πανελληνίου πρωταθλήματος ο Μούλελης κατατάσσεται στην 11η θέση από 160 περίπου σκοπευτές.
Ο νεοσύστατος σκοπευτικός σύλλογος της Φλώρινας πλέον αποτελεί μία δυναμική παρουσία στον χώρο της Ελληνικής Σκοποβολής και θα συνεχίσει την ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη με την δημιουργία ακαδημιών σταθερού στόχου σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις, οι οποίες είναι έτοιμες με την αμέριστη βοήθεια του Δήμου Φλώρινας.
Το ΔΣ συγχαίρει αθλητές και τον εκπαιδευτή της Λέσχης για τις επιτυχίες.

Ο Πρόεδρος
Σταύρος Στάιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου