Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

ΣΑΛΦ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16-10-2022 - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΡΕΚΟΡ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ

Πανελλήνιο Ρεκόρ για την αθλήτρια της τοξοβολίας ΚΑΤΣΟΥΤΑ ΣΟΦΙΑ.

Όπως προκύπτει από τον πίνακα των υψηλότερων επιδόσεων της Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου, η αθλήτρια της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας ΚΑΤΣΟΥΤΑ Σοφία κατέκτησε το Πανελλήνιο Ρεκόρ στην κατηγορία των Πανκορασίδων 15 m, με επίδοση 664 πόντους, στον αγώνα Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου που πραγματοποιήθηκε στις 2-10-2022 στην Πάτρα.

Δεν αποτελεί έκπληξη η διάκριση της αθλήτριάς μας αφού ήταν καλά προετοιμασμένη. Το παιδικό τμήμα της τοξοβολίας της ΣΑΛ Φλώρινας αγωνίζεται με αθλητές υψηλού επιπέδου και η μέχρι τώρα παρουσία τους είναι θεαματική. Οι μικροί αθλητές μας με σταθερά βήματα στις κατηγορίες τους υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις στο μέλλον.

Το Δ.Σ. εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην ΚΑΤΣΟΥΤΑ Σοφία αλλά και σε όλο το τμήμα της τοξοβολίας για τις επιδόσεις τους, με τις οποίες καθημερινά μάς επιβεβαιώνουν ότι οι προσπάθειες των ανθρώπων της ΣΑΛ Φλώρινας φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς των μικρών αθλητών οι οποίοι κάνουν το αυτονόητο, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις προσπάθειες των παιδιών τους.

Πανελλήνια Ρεκόρ Τοξοβολίας - Αρχείο pdf - 547 KB

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου