Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8-10-2022

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Πάτρα το Triangle Archery Challenge, το 1ο Τουρνουά Τοξοβολίας στην Ελλάδα το οποίο συνδιοργανώθηκε από τους Συλλόγους, Α.Ο. Καρέα, Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας, Α.Ο.Π. Ερμής και Α.Σ.Π. Προμηθέας.

Στο τρίτο και τελευταίο αγώνα του Triangle Archery Challenge που διεξήχθη στην Πάτρα είχαμε τους νικητές τόσο του τρίτου μέρους αλλά και τη βράβευση των μεγάλων νικητών που συγκέντρωσαν την υψηλότερη  βαθμολογία από τους τρεις αγώνες (Αθήνα – Φλώρινα – Πάτρα) οι οποίοι εκτός από τον τίτλο των μεγάλων νικητών του Triangle Archery Challenge πήραν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και χρηματικό έπαθλο, όπως συμβαίνει  σε όλα τα μεγάλα τουρνουά του εξωτερικού.

Το Triangle Archery Challenge, που δημιουργήθηκε από την αγάπη μας για την Τοξοβολία, πραγματοποιήθηκε σε τρεις διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα - Φλώρινα - Πάτρα) και είχε σαν σκοπό να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγώνα σε όλους τους αθλητές, η οποία μέχρι τώρα δεν υπήρχε.

Η Φλώρινα μέσα από την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας πρωτοστατεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο της Τοξοβολίας με απόλυτη επιτυχία και το μέλλον προβλέπεται  ακόμα καλύτερο με περισσότερες επιτυχίες.

 


 Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου